Formidling

I have always loved teaching! I have played a lot of concerts for young people with Danish poetry and it gave me the opportunity to challenge them musicaly, and also challenge myself in communication. 
 
At the moment my teaching is mostly in world music in public schools. I cherish the moments with the pupils that get inspired and curious about other cultures. And I am vocal teacher at MGK-Ø, where I teach young music talents.
 
Skolekoncerter
I juni 2019 måned spillede jeg 7 koncerter med Aarhus Jazz Orchestra og omkring 2000 forskellige børn rundt i region Midtjylland i en projekt der hed Sange til Verden. Det var sjovt.
 
 
Jeg har flere års erfaring med at spille skolekoncerter blandt andet for LMS (Levende Musik i Skolen).
 
Formidling til børn og unge har lært mig meget. De er kritiske og flyvske og kræver alt af de optrædende. De unge tvinger kunstnerne til at være tydelige og udtryksfulde og de fanges af oprigtighed og kunnen. 
 
Jeg holder meget af at formidle til skolebørn.
 
 
Undervisning
Jeg har undervist i sang og kor i 20 år. Jeg bruger alt hvad jeg har med i baggagen af erfaring og input fra mine undervisere Etta Cameron, Birgitte Friboe, Marie Bergman, Katrine Madsen og Anne Rosing.
 
Jeg er ansat på Den Danske Scenekunst Skole som lektor i sang, hvor jeg underviser de kommende skuespillere i sang.
 
Jeg er ansat på Aarhus Musikskole, hvor jeg har flere forskellige funktioner.
 
Jeg er sanglærer for unge talentfulde sangere, som gerne vil videre ad musikkens vej. De er optaget på vores Musikalske Grund Kursus MGK-Ø. Læs mere om MGK her
 
Jeg er kapelmester på World Music Center, hvor vi underviser folkeskoleklasser i verdensmusik og laver store forestillinger i Musikhuset. Læs mere om WMC her
 
 
 
 
Foredrag
Jeg har holdt mange foredrag blandt andet i FO regi. Foredragene udvikles undervejs til den enkelte situation. Ofte indgår der sang og/eller bevægelse undervejs. 
 
Eksempler på foredrag:
 
The Duke - om Duke Ellingtons musik
 
Intertekstualitet i musikken - referencer i musik
 
Musik i kriseramte lande - med udgangspunkt i danske projekter
 
Charlie Chaplin - The Composer
 
 
 
 
Camilla Dayyani | Tranebærvej 11, 8220 Brabrand - Danmark | Tlf.: +45 51493825 | camilla.dayyani@gmail.com